tiistai 17. huhtikuuta 2007

Toinen oppitunti

Kävin tunnin alussa wikin avulla läpi sitä, mitä perjantaina keskustelimme. Kävimme vielä kurssiohjelman läpi ja muutimme sen verran ohjelmaa, että lisäsimme mielenterveys-teeman käsittelyyn yhden tunnin ja poistimme toisen tunnin persoonallisuuteorioista. Käytännössä asiat yhdistyvät. Mielenterveys aiheena kiinnostaa.

Samalla, kun opiskelijat lukivat tekstikatkelmaa On Personality -kirjasta, selailin vanhoja kurssisivujani ja poimin kaksi diaa tunnille. Liitin ne wikiin. Keskustelimme englanninkielisestä tekstistä. Kirjoitin saman tien muistiinpanot wikiin. Hyvin opiskelijat poimivat tekstistä ydinasioita.

Vanhojen kalvojen kanssa jatkettiin. Ensin keskusteltiin sanoista. Tämä kuva (alla) tai siis sanakooste toimii aina, sen kanssa menee sujuvasti puoli tuntia ja ylikin. Vein muistiinpanot keskustelusta kurssisivuille. Huomasin vielä illalla, että minulla on viiden edellisen vuoden ajalta kaikenlaista digitaalista aineistoa kurssille, vein muutaman tunne-kysymyksen wikiin klik klik klik, kun tulivat vastaan. Leikkaa liimaa on nopeaa.

Ei kommentteja: