keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

Mediaa psykologian tunnilla

Tänään käytimme oppitunnilla lehtileikettä, verkkolehden uutista ja radio-ohjelmaa oppimateriaalina. Lehtileikkeen skannaan pdf-tiedostoksi ja lähetän etäopiskelijoille sähköpostilla (sitä ei saa laittaa verkkoon julkisesti sellaisenaan tekijänoikeuksien vuoksi). Verkkolehtien jutut sekä radio-ohjelma ovat linkkeinä kurssisivulla.

Radio-ohjelma kuului hyvin ja oli sopivan mittainen (14 minuuttia). Lähetys on kuultavissa YLE:n Radiosoittimessa ja sen voi myös ladata MP3-muodossa omalle koneelle tai tilata podcastina. Otin varmuuden vuoksi kotona lähtiessäni omasta podcast-tilausten kansiosta kyseisen ohjelman muistitkulle, sillä en ollut aiemmin käyttänyt Radiosoitinta luokassa. Radiosoitin on hieno juttu meille kuulemalla oppijoille. Kurssisivuilla on myös linkki kuunneltaviin aineistoihin.

Opiskelijoilla oli tehtävänä tehdä muistiinpanoja omalla tyylillään kuuntelun aikana. Kokoamme seuraavan tunnin alussa käsitekartan muistiinpanoista. Muistiinpanojen tekeminen aktivoi ja asiaa on myös tärkeää harjoitella.

Ei kommentteja: