tiistai 17. huhtikuuta 2007

"Hei meille jää maanantaina hyppäri"

Eilen kaksi opiskelijaa tuli vähän epävarman näköisenä juttelemaan ennen tuntia. Että miten olisi, kun meillä on tässä hyppäri. Nou problem, minä sanoin. Maanantain tuntimme on 19.10 - 20.30 ja tietenkin olisi mukavampi päästä aiemmin kotiin, varsinkin työpäivän päälle opiskelevien.

Kurssilla on opiskelijoita, joilla ei ole hyppäriä, mutta jatkossa toimimme niin, että suunnittelen hyppäriryhmälle maanantaina opiskelun rakenteella 10 minuutin tietosuihku/miniluento ja tutkivaa oppimista atk-luokassa kurssiwikin turvin. Jaamme siis ryhmän maanantaisin kahteen. Varsinaisen tunnin dokumentointi tulee wikiin eli se tulee saataville. Voimme myös luokassa hyödyntää edellisen tunnin hyppäriryhmän aikaansaannoksia.

Ehdin hyvin aloittaa tutkivan oppimisen ryhmälle oppitunnin klo 17.50 - 18. Sitten toimivat wikin kanssa. Kiva seurata, miten toimii. Ovat filosofian kurssillakin sujuvasti käyttäneet wikiä tehtävissä. Luokassahan teemme niin, että minä kirjoitan muistiinpanot keskustelusta tai kirjallisista tehtävistä wikiin.

Ei kommentteja: